Korisničko ime Lozinka Prijava
 • Boja:
BONUS DOBRODOŠLICE OD 100% ZA KLADIONICU

 1. Pravo na bonus dobrodošlice od 100% imaju svi novo registrovani igrači na www.sansabet.com kao i igrači koji su se ranije registrovali ali do sada nisu uplatili prvi depozit
 2. Uplatite depozit od 5€ ili više na uplatnom mjestu, J&A terminalima ili putem vaucera.
 3. Svaki korisnik može da iskoristi ovu promociju samo jednom, posle prvog depozita
 4. Maksimalni bonus koji možete da dobijete ograničen je na 100€ (za depozit veći od 100€ dodeljuje se bonus od 100€)
 5. Sredstva koja ste uplatili moraju biti iskorišćena za odigravanje tiketa pod određenim uslovima. Na tiketu mora biti najmanje tri utakmice sa pojedinačnom kvotom od 1.50 ili više kako bi ušao u obračun za bonus.
 6. Za isplatu celog bonusa, potrebno je odigrati 4 puta deponovani iznos.
 7. Bonus se isplaćuje u 10 koraka, u iznosu od 10% od ukupnog bonusa na kraju svakog koraka.
 8. Trajanje bonusa je 30 dana od prve uplate.
 9. Primer: Igrač napravi prvi depozit od 50€. Bonus se isplaćuje u 10 koraka, i to po 5€ nakon svakih 20€ odigranih prema pravilima bonusa. Ukoliko u roku od 30 dana korisnik ne proigra 4 puta deponovani iznos, ostatak bonusa se ne isplaćuje.
 10. Odigrani tiketi mora da dobiju konačni status, dobitni ili gubitni, kako bi ušli u obračun. U svakom trenutku igrač ima pregled o aktivacijskom napretku, odnosno još koliko je potrebno da se uplati kako bi se okrenuo iznos bonusa.
 11. Sistemski tiketi ne ulaze u obračun.
 12. Tiketi uplaćeni vaučerom ne ulaze u obračun.
 13. Tiketi koji su isplaćeni putem Cashout opcije ne ulaze u obračun.
 14. Novac odigran na Rulet, Slot i virtuelne igre ne ulazi u obračun za dobijanje bonusa.
 15. Promocija je aktivna od 02.02.2022 do 31.05.2023. Organizator ima pravo da prekine promociju u bilo kom trenutku ili da je produži
 16. Bonus je ograničen na jednu osobu, jednu e-mail adresu, jednu IP adresu
 17. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila promocije ili tehničkih problema, kao i faktori koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije, organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

 

BONUS DOBRODOŠLICE OD 200% ZA SLOT IGRE

 1. Pravo na bonus dobrodošlice od 200% imaju svi novo registrovani igrači na www.sansabet.com kao i igrači koji su se ranije registrovali ali do sada nisu uplatili prvi depozit
 2. Uplatite depozit od 5€ ili više na uplatnom mjestu, J&A terminalima ili putem vaučera.
 3. Svaki korisnik može da iskoristi ovu promociju samo jednom, posle prvog depozita
 4. Maksimalni bonus koji možete da dobijete ograničen je na 200€ (za depozit veći od 100€ dodeljuje se bonus od 200€)
 5. Za isplatu celog bonusa, potrebno je odigrati 15 puta iznos bonusa na slot igrama.
 6. Bonus se isplaćuje u 10 koraka, u iznosu od 10% od ukupnog bonusa na kraju svakog koraka.
 7. Trajanje bonusa je 30 dana od prve uplate.
 8. Primer: Igrač napravi prvi depozit od 10€. Bonus se isplaćuje u 10 koraka, i to po 2€ nakon svakih 60€ odigranih na slot igrama. Ukoliko u roku od 30 dana korisnik ne proigra 30 puta iznos bonusa, ostatak bonusa se ne isplaćuje.
 9. U svakom trenutku igrač ima pregled o aktivacijskom napretku, odnosno još koliko je potrebno da se izvrti kako bi se okrenuo iznos bonusa.
 10. U obračunu ulaze samo slot igre. Novac odigran na Rulet, virtuelne igre i klađenje ne ulazi u obračun za dobijanje bonusa.
 11. Promocija je aktivna od 02.02.2022 do 31.05.2023. Organizator ima pravo da prekine promociju u bilo kom trenutku ili da je produži
 12. Bonus je ograničen na jednu osobu, jednu e-mail adresu, jednu IP adresu
 13. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila promocije ili tehničkih problema, kao i faktori koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije, organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.